YC Biograd vas poziva na jedrenje

iz našeg bogatog kalendara sigurno će te pronaći nešto za sebe

TOPCAT WORLDS 2016

27.08.-02.09.2016 Biograd na Moru

LoginClose

18. Karnevalska regata – napokon punoljetni

logo-karnevalska-boja-02Najzabavnija i najveća maškarana regata u Hrvatskoj ove godine postaje punoljetna. Osamnaesto izdanje Karnevalske regate je pred vratima, a organizatori iz YC Biograd očekuju jedriličare u terminu od 1. do 4. veljače, a gdje drugo nego u Biogradu na moru.

Ne treba posebno napominjati da se očekuje nezaboravna zabava s puno jedrenja, što garantira izvrstan provod i zagrijavanje za proljetnu sezonu jedrenja.

Kako je vrijeme prolazilo tako je i Karnevalska regata dobivala na važnosti i sada je učvrstila svoj status kao jedna od najvećih ako ne i najveća „domaća“ regata matičnog kluba. Iako ima status "domaće" regate tog vikenda će se u Biogradu čuti mnogo različitih jezika iz srednje Europe.

Prijave počinju u četvrtak u popodnevnim satima od 17 do 20, te se nastavljaju u petak ujutro od 8 do 10. Nakon što u petak završe prijave očekuje se start prvog plova regate. Ako uvjeti na moru budu povoljni on ćebiti signaliziran u 13 sati.

Nakon ovog plova slijedi prvi događaj društvenog dijela regate, a to je  tradicionalni Suprise Party.

Subota je predviđena za dva plova iza kojih je gala večera sa maškaranom zabavom, izborom najbolje grupne i pojedinačne maske. Tko preživi ovaj mega party imat će priliku jedriti i u nedjelju na zadnjem, četvrtom plovu. Nakon njega plan predviđa ručak i podjelu nagrada.

I za kraj jedna prigodna iz YC Biograd: "Vrijeme je da skinemo maske i zajedrimo, dobro došli!".

 

 

Predprijave / Preregistrations 18th Carnival Regatta

 

OGLAS REGATE 

 

NOTICE OF RACE

 

Share

Izdvojeno

skola-jedrenja-ycb

Ostalo

Vrijeme

Google oglasi

Klasa Zvijezda

star-logo