YC Biograd vas poziva na jedrenje

iz našeg bogatog kalendara sigurno će te pronaći nešto za sebe

TOPCAT WORLDS 2016

27.08.-02.09.2016 Biograd na Moru

LoginClose

XIII Karnevalska regata 08. – 10.02.2013. god

Karnevalska regata

Trinaestu godinu za redom Yacht club Biograd organizira međunarodnu sportsku manifestaciju pod nazivom "Karnevalska regata" koja se održava od 08. do 10. veljače 2013. godine u Biogradu na Moru.

Tradicionalna trinaesta maškarana regata postala je 'obavezna' i zasigurno će kao i svake godine okupiti veliki broj zaljubljenika u jedrenje, kako iz Hrvatske tako i van granica lijepe naše. Naša i vaša Karnevalska regata je jedinstveno jedriličarsko iskustvo koje spaja natjecateljski duh i tradiciju, a ove godine dobiva i novu, humanitarnu notu. 

Svake godine na regati se okupi nekoliko stotina učesnika stoga je klub iz Biograda zajedno sa Zakladom odlučio učesnicima starijima od osamnaest i mlađima od četrdeset godina ponuditi mogućnost sudjelovanja u ovoj plemenitoj akciji za spas nečijeg života. Akcija će započeti 8. veljače 2013. godine s početkom u 16 sati u marini Kornati u Biogradu.

 

Zaklada Ana Rukavina i JK Biograd pozivaju sve jedriličare da im se pridruže u ovom humanitarno - zabavnom sportskom vikendu i sve građane grada Biograda na Moru i stanovnike Zadarske i Šibenske županije da se odazovu ovoj akciji.

Osim po dvodnevnom kvalitetnom jedrenju Karnevalska Regata je poznata i po izvrsnoj zabavi. Nakon prijava u petak okupljanje počinje dobrodošlicom u caffe baru „Škverić“. Subota počinje jedrenjem, a nakon jedrenja slijedi gala večera pod maskama u restoranu marine Kornati gdje će se dodijeliti prve nagrade i to one za najbolje maske. U nedjelju se jedrenje nastavlja i za kraj dodjela nagrada uz prigodan domjenak. Ukupni pobjednik nakon dva dana jedrenja osvoja Tovara - 35 kg težak betonski odljev nama drage beštije... A očekuje Vas još mnoštvo noviteta!

Ostalo je još malo do regate pa Vas molimo da se prijavljujete putem naše on-line forme, jer broj učesnika je ograničen!

Dobro nam došli dragi jedriličari!
YC Biograd team

Share

Izdvojeno

skola-jedrenja-ycb

Ostalo

Vrijeme

Google oglasi

Newsletter

Ne propusti ni jednu regatu, prijavi se u newsletter YC Biograd i primaj sve obavijesti vezane uz klub i regate.
Receive
Terms and Conditions

Klasa Zvijezda

star-logo