YC Biograd vas poziva na jedrenje

iz našeg bogatog kalendara sigurno će te pronaći nešto za sebe

TOPCAT WORLDS 2016

27.08.-02.09.2016 Biograd na Moru

LoginClose

O nama

Yacht Club Biograd osnovan je 1984.godine te je u svom dugogodišnjem djelovanju organizirao brojne manifestacije od: različitih regata krstaša, malih klasa, katamarana i surferaša, pa do održavanja raznih aktivnosti vezanih za more i jedrenje.

U naš jedriličarski klub su učlanjeni ne samo profesionalci nego i „obični“ zaljubljenici u more i morska plovila. Brojno članstvo osigurava stabilan rad yacht kluba i promicanje kulture jedrenja i druženja na moru i uz more.

Uz regate krstaša za koje nudimo kompletnu uslugu od prijave regate, organizacije samog događaja do pronalaska vama potrebnih ljudi za tehničku podršku, organiziramo i škole jedrenja kako za odrasle tako i za djecu. Nekoliko optimista i laser čine naš skromni „vozni park“ za najmlađe koji se pod budnim okom trenera trude upoznati more i jedra. U školi jedrenja za odrasle yacht club Biograd nudi mogućnost upoznavanja s osnovama jedrenja na krstašima, naši članovi prenose svoje iskustvo na nove članove i trude se upoznat i naučiti ih kulturi ponašanja na jedriličarskim brodovima.

Klub podržava Ilirija d.d. i charter tvrtke sa preko tristo plovila. Vašim otvaranjem naše web stranice nadamo se početku zajedničkog druženja tijekom cijele godine uz more i na moru.

Želite li i vi biti dio Yacht Cluba Biograd slobodno nam se obratite putem e-maila ili nas nazovite.

Share

Izdvojeno

skola-jedrenja-ycb

Ostalo

Vrijeme

Google oglasi

Klasa Zvijezda

star-logo